Påskbyn på Vellingeblomman


I Påskbyn hos Vellingeblomman kommer du in i en värld fylld av färger och vårlängtan! Här träffar du en rolig påskhare som kör traktor, en stor kyckling på cykel, glada påskkärringar och många andra roliga figurer, som pratar eller rör på sig när du trycker på knapparna. Bamse och hans vänner, som håller till ute i trädgård under sommarhalvåret, flyttar också in när påskbyn öppnar.

I påskbutiken finns massor av fint pynt och pyssel, i form av små påskfigurer i alla möjliga storlekar, former och färger, samt kransar, fjädrar och dekorationer. Gillar du att göra ljusfat eller -grupper hittar du äggformade ljus i regnbågens alla färger, och olika typer av tillbehör. Direkt vid ingången kan du glädjas åt säsongens första uteblommor, redo att planeras i krukorna hemma på uteplatsen eller balkongen, så snart de värsta frostnätterna är över. Även på inredningsavdelningen har våren kommit, med en mängd pigga färger att bli glad av!


Vellingeblomman började som ett växthus med en liten trädgårdsbutik, men är idag ett av Skånes största utflyktsmål. Här hittar du inredning och pynt för varje säsong, en matbod full med delikatesser, samt bistro, café och en stor trädgård med lekpark. 

Populära inlägg