Udda Tina - en färgklick i Önneslöv




Hitta hit: Önneslövs egendom 981, Genarp

Udda Tina är en charmig gårdsbutik ute på landet, som ligger i Önneslöv, strax utanför Genarp här i Skåne. I denna färgklick till butik hittar du massor av ovanliga och udda produkter från bland annat Indien, Marocko och Senegal när och fjärran, handplockade av Tina Le Pluart med familj. På hyllorna i gårdens välfyllda längor hittar du bland annat annorlunda köksgrejer, färgsprakande hemtextilier, och mängder av spännande inrednings- och dekorationprylar. För utemiljön finns trädgårdsmöbler, krukor och ett stort sortiment av alldeles underbara marockanska bord, piedestaler och sideboards. Du kan också fylla på med färg och mönster i garderoben, med bland annat kaftaner, pyjamasar, väskor, necessärer och armband. Perfekt för dig som vill skapa din egen unika stil!



På vintern håller Udda Tina stängt under vissa perioder, för att bland annat hitta nya, udda prylar. Men webbshoppen är alltid öppen, och bjuder på en härligt exotisk sommarkänsla året om!



Vår lista över mysiga butiker i Skåne hittar du här. Det finns en liten stjärna framför alla som har egen webbutik, för alla er som gillar att handla från lokala butiker hemma i soffan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pumpa Shop i Hermanstorp, Vellinge

Wanås Slott och skulpturpark

Handla pumpor i Skåne - gårdsbutiker och självplock