Skåne-design från Posterboy.nu



Artikeln är ett sponsrat samarbete.

Vi älskar lokalproducerat och produkter med Skåne som tema! Företaget Posterboy.nu har en härlig Skåne-serie med både snygga och användbara bruksföremål: en bricka, en kökshandduk, ett set med glasunderlägg och en praktisk tygkasse med långa band, som du kan ha över axeln. 

Posterboy drivs av David Linder, som är grafisk formgivare. Han började med affischer 2019 och det var så företaget fick sitt namn. Sedan dess har sortimentet utökats med flera olika typer av produkter, men alltid med samma tidlösa design. Hållbarhet är viktigt för David, och produkterna ska inte vara något man tröttnar på snabbt. Det mesta tillverkas  dessutom här i Sverige i så stor utsträckning som möjligt, vilket vi tycker är extra positivt! 

Vår favorit i Skåne-serien är den runda träbrickan, som liksom resten av serien har en prästkrage, som är Skånes landskapsblomma, och strof en ur Erik Ahlbergs kända hymn om Skåneland. Brickan är handgjord på Öland, i björkfanér som tål både värme och maskindisk.


TÄVLING! Vinn ett Skåne-kit från Posterboy.nu!

Nu ska du få höra något extra roligt! I samarbete med Posterboy.nu har vi fått möjlighet att lotta ut ett fint Skåne-kit med bricka och kökshandduk på vårt Instagram-konto! (Värde 515 kr) Vinnaren dras 21.10, 2022, kl 18.00 och meddelas personligen via Instagrams meddelanden. 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pumpa Shop i Hermanstorp, Vellinge

Wanås Slott och skulpturpark

Handla pumpor i Skåne - gårdsbutiker och självplock